100 %
zeggenschap
1 %
gedoe

Aangenaam
wij zijn OOK Kinderopvang

OOK Kinderopvang ontzorgt & ondersteunt schoolbesturen om op de eigen scholen zonder gedoe doorwrochte en toekomstgerichte kinderopvang (dagopvang, peuteropvang en/of BSO) in eigen beheer te organiseren.

Dit doen we door (kinderopvang)processen merkbaar te regisseren zodat de aandacht van schoolteams volledig naar de inhoud kan gaan: de verrijking én verbreding van het ontwikkelingsaanbod, van (0) -2 tot 12 jaar en tussen 7:30 uur en 18:30 uur middels een schooleigen visie. 

 

Wat doen wij

OOK Kinderopvang begeleidt landelijk schoolbesturen vanaf de eerste vrijblijvende oriëntatie tot aan de realisatie. Wanneer de oprichtingsakte van de eigen kinderopvang bij de notaris passeert staat het team van OOK Kinderopvang klaar en neemt vervolgens de bedrijfsvoering (bijna) volledig uit handen. 

Denk hierbij aan het (mede) vormgeven van (kinderopvang)beleid, het boeken van facturen tot het aanleveren van de jaarrekening. Van aanstelling tot verloning en van inschrijving, plaatsing en alles wat hiermee samenhangt tot aan de maandelijkse facturatie. Daarnaast handelen wij veel vragen van ouder(s)/verzorger(s) binnen ons servicegerichte dienstencentrum af. Bovenstaande en meer kan aan ons bevlogen team worden toevertrouwd. Wij spreken én verstaan de taal van het onderwijs, de kinderopvang en integrale concepten.

Ofwel: schoolbesturen hebben 100 % zeggenschap tegen 1 % gedoe.

 

Vrijblijvende kennismaking

Wij zijn benieuwd naar jullie (onderwijs)verhaal en daarbij behorende uitdaging(en). Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag een bak kennismakingskoffie (of thee) drinken. OOK Kinderopvang gaat uiteraard vertrouwelijk met de verkregen informatie om.

Kunnen wij mogelijk OOK iets voor jullie betekenen?