Over ons

OOK Kinderopvang begeleidt scholen in het hele land om kinderopvang in eigen regie te organiseren. Vanuit ons kantoor in Amersfoort komen we graag naar jou toe om kennis te maken. En onze kennis over opvang met jullie te delen.

Maak kennis met Daan

OOK Kinderopvang is opgericht door Daan van de Voort. Daan werkte 15 jaar als bestuurder in het primair en voortgezet onderwijs en de kinderopvang. In het laatste jaar van de pabo richtte hij weekendschool Petje Af op. Sindsdien verwondert hij zich over de scheiding tussen opvang en onderwijs in Nederland. Want de ontwikkeling van kinderen houdt niet op na schooltijd. In zijn werk richt Daan zich volledig op zijn missie: maatschappelijke kinderopvang op school, door school, toegankelijk voor alle kinderen in Nederland.

Ervaring

  • Aurora Onderwijsgroep, bestuurder primair en voortgezet onderwijs
  • SOZKO, bestuurder primair onderwijs
  • Plekkey kinderopvang, oprichter en bestuurder
  • Weekendschool Petje af, oprichter en bestuurder
  • Pabo, master bedrijfskunde, leergangen onderwijsrecht en onderwijsbestuur

Tip!

Daan schrijft op LinkedIn over de rijke schooldag en de complete basisschool.
Klik hier
om hem te volgen of meteen te linken.

Team

Het team van OOK Kinderopvang blijft groeien. Bij de start werkte OOK vanuit een groep zelfstandige professionals op het gebied van beleid, juridische zaken, ICT en communicatie. In de loop van 2024 komen meerdere medewerkers bij OOK in dienst.

Partners

OOK Kinderopvang werkt samen met onderwijsjuristen en fiscalisten (Streefkerk Onderwijsrecht) notarissen ( Tijdhof Daverschot De Jong Posthumus). Daarnaast waakt PrivacyTeam over onze data (AVG en informatiebeveiliging) en ondersteunt aangesloten schoolbesturen. 

AFAS ERP ondersteunt ons en de aangesloten schoolbesturen in het bijzonder bij de “harde kant” van de bedrijfsvoering (PSA en Financieel). Voor de kindadministratie en medewerkersplanning werken wij samen met Jaamo.